Totalul afișărilor de pagină

duminică, 1 aprilie 2012

The so-called photographers

Brusc,am fost invadati de ''fotografi profesionisti'' . De fapt,pustoaice de 12 ani care au primit cadou,de la taticutul lor cu bani, un DSLR. Superb,ce sa zic,acum curge talentul din ele . Sunt mai importante,si-au gasit calea in viata,pasiunea. Traiesc pentru fotografie.
Nu va imaginati ca sunt niste emanatii de talent,nu. Tot ele in oglinda ,doar ca in loc de Corby e un Nikon,obiectul fericirii.
Nu se limiteaza la insulita lor roz si pufoasa unde ploua cu Iphone-uri si dolarei,incep sa poposeasca in lumea reala si sa iti dea sfaturi .( ''Poza asta e incardata prost,ai talent,dar asta e cam stramba.'' )
Nu dau doi bani pe parerea ta,scumpa domnisoara,pentru simplul fapt ca iti tremura aparatul in mana si toate pozele-ti sunt miscate.Pariez ca nu ai citit in viata ta ceva despre lumini si chestii de finete. N-ai vorbit si n-ai cerut sfatul unui om care chiar se pricepe,pentru ca pe tine te-a nascut Dumnezeu invatata si in 5 ani o sa te apuci de scris carti de specialitate.
Ceea ce nu ti-a zis taticul este ca skillul e in tine,nu in aparat. Se spune ca nu exista aparat prost ,doar fotograf prost. Pace & Love.:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu